Bedrijfsdiensten

Schoonmaakbedrijf MSE bv

Betrouwbaar, gedreven, flexibel & geen langlopende contracten.

Maak kennis met onze schoonmaakdiensten

Appartementencomplexen, kantoren, bedrijfspanden, instellingen, scholen, wooncomplexen.

B2B Laagste prijs garantie

Kantoorschoonmaak
Voor het dagelijks schoonmaken van uw sanitaire ruimte, kantine, werkplekken, vergaderruimten en dergelijke. We leveren met veel passie, detail en focus onze werkzaamheden. Wij zijn representatief & flexibel inzetbaar. Wij garanderen u een 100% bezettingsgarantie! Een schoon kantoor kunt u met een gerust gevoel aan ons overlaten.

Gevelreiniging
Door weersinvloeden worden gevels grauw, dof en vies. Het reinigen van gevels kan op verschillende manieren gebeuren. Aan de hand van een afspraak wordt bekeken welke methode we zullen toepassen om uw gevel optimaal te reinigen.

Glasbewassing
Tegenwoordig is het vak glasbewassing gebonden aan een bepaalde regelgeving zoals vermeld is in de ARBO-wetgeving. Wij respecteren deze regels voor de veiligheid van ons personeel zowel als voor de veiligheid van onze clientèle. Indien zich een situatie zal voordoen waarbij wij een alternatief voor de ladder nodig hebben, brengen wij u hiervan op de hoogte.

Schoonmaakonderhoud Vereniging van Eigenaren
Wij leveren een breed pakket aan allround werkzaamheden. Te denken aan het schoonmaken van gezamenlijke ruimtes, glasbewassing of het leveren van een huismeester. Een 24/7 calamiteitenservice maakt deel uit van onze  standaard.  MSE bv, de perfecte partner voor uw Vereniging van Eigenaren. (V.v.E)

Opleveringsschoonmaak
Zowel inpandig als van buiten hebben wij oog voor detail. Wij ontzorgen u graag.

MSE bv, The Art of Cleaning. 

 

Bedrijfsdiensten
5 (100%) 58 votes

Reacties gesloten.